GRATIS MINICURSUS
PERFECTIONISME LOSLATEN

 

De minicursus start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GRATIS MASTERCLASS PERFECTIONISME LOSLATEN

 

Gratis Minicursus Perfectionisme Loslaten

E

Ben je bang om fouten te maken?

E

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg?

E

Leg je de lat steeds hoger voor jezelf?

E

Heb je de neiging om alles te willen controleren?

Dan is dit wat voor jou!

Dinsdag 28 mei gaan we weer los!

Wat kun je verwachten?

E

2 (korte) videolessen (di, do) in je mailbox.

E

Een uitgebreide live uitgezonden Masterclass op zondag 2 juni 2019 20.00 uur

E

Optioneel toegang tot een speciale besloten Facebookgroep voor extra informatie, live video’s en antwoord op je vragen gedurende de week.

Wat komt aan bod?

E

Di 28 mei: Les 1
Wat is perfectionisme en wat is het verband met faalangst? Wat zijn de risico’s en gevaren? 

E

Do 30 mei: Les 2
Wat veroorzaakt perfectionisme? Waarom kun je er niet ‘zomaar’ mee stoppen?

E

Zo 2 juni: Masterclass
Wat werkt wel en waarom? Hoe laat je je perfectionisme en faalangst los?

Ik worstel heel erg met uitstelgedrag en het was voor mij een openbaring toen ik voor het eerst via jou, Astrid, hoorde dat dit ook met perfectionisme te maken had. Ik kon het nooit thuisbrengen en gaf mezelf alleen maar op m’n kop.”

Anne

 

“Niets is toevallig, deze lessen komen op het juiste moment! Bij de eerste les, gehuild, van opluchting. Daarna vooral nieuwsgierig, wat komt er nog meer! Ik ben blij en dankbaar voor wat ik nu allemaal toelaat op mijn pad! Dank je wel dat je dit allemaal doet, anders had het niet op mijn pad kunnen komen!”

Marina

Doe jij ook mee?
Klik hieronder en kijk direct

Wat heb je te verliezen?

Sinds de eerste ronde in oktober 2016 hebben zich al duizenden mensen ingeschreven voor deze minicursus. En mijn boek “P.R.I.M.A. is Perfect” - waar deze minicursus eigenlijk een verkorte online versie van is, is al voor de 6e keer gedrukt. Kortom, het onderwerp leeft enorm in onze maatschappij. Het besef dat we niet door kunnen gaan op de oude voet met de gekmakende ratrace en de altijd maar hoge druk die we ervaren is nog lang niet breed genoeg doorgedrongen. En alle verandering begint met bewustwording. Daarom zou ik het fantastisch vinden als ik ook jou dit keer mag inspireren hoe je kunt breken met je saboterende gedrag.

Waarom zou je niet meedoen?

Alleen de (vaak pijnlijke!) bewustwording is al goud waard en een basis voor de verandering waar ook jij waarschijnlijk diep in je hart naar verlangt…

Want wie wil er nu niet meer rust, (zelf)vertrouwen en plezier in zijn leven?

Maar ja, hoe kom je daar?

Doe je mee vanaf 28 mei? Ik zie je dan!

Z☼nnige groet,

Astrid

Marielle

Iemand zei tegen mij ‘Perfectionisme is de laagste levenstandaard’. Jemig, wat was ik boos! Hoe durfde diegene… Maar eigenlijk is het ‘Hoe durfde ik het mijzelf aan te doen?’

Babette

Sowee!! Net de eerste video bekeken en dat raakt behoorlijk. Je zegt feitelijk niets nieuws voor mij, maar de manier waarop, zo direct, alles bij elkaar, VOEL ik t ineens. Dat dit ook mijn waarheid is. En dat ik het tot nu nooit echt aangegaan ben, maar erom gesurvivald heb.

Petra

Wat ik herken is en het falende perfectionisme en het ploeterende vooral ten aanzien van mijn eigen business/ onderneming dus verheug me enorm op de filmpjes hierna. Wat een heerlijke echte vertelstijl heb je trouwens:-) inspirerend

Denise

Ik heb net de video bekeken en ik ben blij dat ik deze mini cursus ben tegen gekomen. Wat een herkenbaarheid. Ik verlies op dit moment bijna mijn mogelijke droomman. En het zal niet de eerste keer zijn dat dit gebeurd. Ik maak me druk om van alles. Wat andere mensen vinden, maar ook vooral wat mensen van mij vinden. En dit is het gevolg van mijn eigen onzekerheid.

Marina

Nu met les 1 van de minicursus heb ik ontdekt dat ik niet alleen hoog sensitief ben maar ook falend perfectionistisch! Ooit is mij wel gezegd dat ik perfectionistisch ben maar nu pas begrijp ik dat er meerdere vormen van perfectionisme zijn, en dat verklaart voor mij zoveel! Tranen van opluchting!

Brigitte

Ik dacht dat ik al aardig van mijn perfectionisme af was, maar doordat je de kenmerken van een perfectionist zo helder heb uitgelegd, ben ik me weer een stukje bewuster van een aantalzaken die nog spelen. Echt superblij met dit inzicht!!

Ine

De video was echt zo herkenbaar! Alle reacties die ik tot nu toe heb gelezen steunen me dat ik niet de enige ben. En nu wat verdrietig omdat ik een leuker leven had kunnen hebben gehad als ik dit eerder had geweten.

Ruud

Erg confronterend om deze vragen voor jezelf te moeten beantwoorden, omdat dan ineens een heleboel aspecten naar voren komen die je nooit zo hebt ervaren. Zo herkenbaar en toch ook zo vreemd.

Nikki

Ik ben echt heel blij met deze minicursus, zoals je kunt lezen kan ik door één video al heel veel linken aan het perfectionisme en de faalangst. Hopelijk kan ik hierdoor echt de kern van al mijn problemen aan gaan pakken.

Melany

Na het kijken van de video gisteren en de nu al aangeleverde handvatten heb ik een zeer goed gevoel bij deze cursus. Ik had nooit gedacht dat ik zo erg was, maar gewoon alles was herkenbaar, echt alles!! Maar nu begrijp ik veel dingen. Daarom is het zooo rommelig in mijn hoofd en dat ik soms echt niet van het leven kan genieten omdat ik vol stress ben door mijn perfectionistisch gedrag. Ik hoop dat ik veel kan leren in deze cursus.

Marieke

Ik wil je laten weten dat je minicursus veel bij mij heeft losgemaakt. Dank daarvoor! Mijn perfectionisme kan ik heel goed verstoppen en doorgaans voel ik me goed. Toch ben ik erachter gekomen dat ik mij in het toelaten van liefde beperk door een allesbepalend oermechanisme. Op het moment dat ik je cursus voorbij zag komen, googelend op ‘perfectionsme’ had ik net ontdekt dat ik iets had met falen en imperfectie. Ik dacht dat ik het allemaal ‘wel wist’ en jouw cursus wees mij op mijn meesterlijke verstopkunsten.

Linda

Alles was zo herkenbaar maar ook pijnlijk om te horen. Dank je wel, Astrid, ik hoop nog veel te leren deze week.

Edwin

Zojuist les 1 bekeken….met tranen in mijn ogen. Met name het gedeelte over je relatie en het ‘invullen voor een ander’. Heftig!

Anne

Ik worstel heel erg met uitstelgedrag en het was voor mij een openbaring toen ik voor het eerst via jou, Astrid, hoorde dat dit ook met perfectionisme te maken had. Ik kon het nooit thuisbrengen en gaf mezelf alleen maar op m’n kop.

Doe jij ook mee?

Schrijf je dan nu in! 

Je kan je aanmelden t/m 27 mei